PATAH SERIBU - Pilihan Kami..

Haaa niie PATAH SERIBU ok.. bkn SERIBU SESALAN.. tau x apakah yang aq merapu nie?

alaaa PATAH SERIBU... lagu Sheila Hamzah tu.. yang bomm meletop di Youtube..
kali ini aq dapat assingment hasilkan clip video lagi.. heemmm tiap² sem kot buat clip video.. da boring plak ase.. Lecture da xde ideal lain da kot.. iisshh³...

So kali nie lecture tak de warning plak nk buat lagu pe and buat clip video couple pun xde hal.. tapi aq tak mau r buat couple².. aq nak buat pasal PERSAHABATAN.. so xde hal r tuk budak² Tadika tonton clip video ktorang..

nie cover depan CD box ktorang... OK ke KO? tapi memang kami nk bagi nampak simple je..

haaa... nie paling kami like... like.. like.. xtau nape tapi kami like gk.. this is CD sticker..

this back cover CD box.. sekali pandang da cm Cover CD lagu dangdut plak.. 
ahhahaha gelek yyuupp.. eewaahh!

Bila korang hayati lagu PATAH SERIBU kan.. memang tuk couple n cinta gitu.. 
tp kami telah olahkannya jadi lagu cinta untuk sahabat..

ok.. nie bkn promote ke pe erk.. nie 100% hasil ideal ktorh berdua yerk.. so jom layan clip video yg kami hasilkan ahhhaaakk.... 
(if kelakar gelak je sambil tutup mulut jgn bunyi suara, if rasa video nie agak bodoq ang pun buat bodoq gk r yeerkk)

video


TAKE CARE

  © Blogger template 'Isolation' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP