Pelajar Junior UNISEL Bunuh DiriKUALA SELANGOR – Sangkaan seorang peajar bahawa bau busuk berpunca dari tandas rosak meleset apabila bau itu rupa-rupanya bau mayat seorang pelajar lelaki yang ditemui tergantung dari dalam sebuah asrama di Universiti Selangor (UNISEL) di sini.
Mayat, V.Rammath Naidu, 19, yang hanya memakai tuala mandi ditemui tergantung menggunakan selimut di kipas siling asrama lelaki universiti itu pada pukul 11.20 malam kelmarin.

Mangsa dikatakan baru melaporkan diri di Unisel kampus Bestari Jaya di sini pada Rabu lalu. Dia sepatutnya mengikuti pengajian di Fakulti Pendidikan namun belum sempat Rammath mengikuti kuliah, pelajar yang tinggal bersendirian di bilik itu ditemui meninggal dunia.

|| Artikel dari KOSMO ||


Aduuh aq sebagai pelajar UNISEL nie agak terkejut r tiba² ramai plak polis datang bertandang. kat Blok B2 (blok kejadian) memang ramai gler orang da cam tengok konsert da.. xsangka plakkan de kes besar cm nie.
yang member aq (boy) lagi best.. al-kisah bilik dia mengadap bilik kejadian.. dia boleh ckp "patut r da 2 hari aq tgk dia asik senyum je kat aq" adooyaaii memag sengal kuasa 100 tul..
nak tgk x gambr kejadian.. nah aq kasi tengak roll..!!!!
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
;
:
:


TAKE CARE

0 comments:

  © Blogger template 'Isolation' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP