KBmall kini menerima musibah


kejadian bermula disini tempat parking atas...

terjunam hingga kebawah..

 2 pelajar Masterkill yang terkorban dalam kejadian tersebut

Kejadian tersebut memusnahkan sebahagian bahagian dalam KBmall



...[x]...[x]...[x]...[x]...[x]...[x]...[x]...[x]...[x]...[x]...[x]...

Kejadian yg mengerikan.. kejadian ini berlaku pada 06.12.2009.. bertampat di KBmall kelantan. dalam keadaan yang panik 2 orang pelajar Masterkill yg terkorban manakala 1 cedera parah n 1 cedera ringan.. kejadian ini berlaku akibat ada sebuah kereta yang rosak.. n then semasa orang ramai sedang membantu kereta tersebut Ok.. tibe2 ble kereta tersebut OK, terus menepuh dinding parking yg terletak paling atas.. dan terus terjunam hingga kebawah.. paling mengerikan kereta tersebut dari atas terjatuh menhempas kepala mangsa.....namun, pemandu kereta tersebut dikatakan selamat melarikan diri.. sape yg patut disalahkan... tuan punyer kereta? sebuah kereta? or spe?... namun pe pn mybe da tibe ajal 2 orang pelajar masterkill tu..takdir, ajal dan maut ditangan Tuhan....   pe yang leh kita semua uat hanyalah mensedekah AL-FATIHAH kepada ke 2'2 mangsa... aaammiinnn...........

TAKE CARE

Ketahuan VS Kenangan


video
(Camera Women)
  • Mlyn
(Pelakon Undangan)
  • Abu Bakar
(Watak utama VS friend forever)
  • Elena
  • Fyera
  • Krailin
  • Fatin
  • C-tok
  • Suwanie
This video merupakan mini projek we all... eth pe2 kan... but ianya still menjadi memory for we all.. walaupun this video xbrape nk menarik but i still upload.. so u all terpaksa r buka mata u all tengok video gedik we all...selamat menonton.....

TAKE CARE

Kebangkitan Bujang Lapok


video
==> Senior boy SIT4B_09 <==
(Watak Utama)
  • Azrul sebagai Ramli
  • Omar sebagai Aziz
  • Hafiz sebagai Sudin
  • Jiji & Helmi sebagai Samseng Kota
  • Hadri sebagai Apek
  • Fiq, Ayie, Kecik sebagai Samseng Kampung Dusun
This video diorang uat tuk tayangan malam Dinner Pra-Graduan January 2009... video nie gk tuk persembahan clas we all... boy aje yg berdrama.. yg gurl lak hanya merosakkan video..huhuk kata peneraju utama video nie sape agi ajijie r"video nie khas untuk PA we all, iaitu Pn. Anis yang byk berjasa"....

TAKE CARE

TIKAM BELAKANG



Kisah ini berlaku beberapa tahun yang lepas.. ianya mengisahkan 2 orang teman, sahabat,
kawan.

Etah xtau nak bahasakan pe.. tapi we all memang rapat, dah sepeti kembar da.. agi pun nama we all hampir sama.. aq Fira dan yea F**a.. aarrkkkhhh.. lidah ini begitu kaku nak menyebut namanya... kerana hati ini sgt kecewa, sakit dan terluka begitu dalam.

we all da 5 tahun berkawan.. segala suka dan duka we all tempuhi bersama.

Teman yg aq anggap teman sejati rupanya seorang pendusta

mybe salah aq gk coz kenalkan DIA gn MC L** iaitu kakak angkt aq... ooohh.... nama 2 membuatkan aq loyaaa sgt...

pertemuan kami bertiga telah membuat perhubungan MEREKA rapat...

Bermula r kisah seorang pendusta yang aq xkan maafkan sampai bila.. pelbagai cerita yg tidak betul dileparkan untuk memburukkan nama aq

Sahabat yg selama nie aq anggap kawan, teman, saudara yg terbaik dunia akhirat upenya seorang menusia yg sanggup tikam aq dari belakang 

Bila kami bertiga bersemuka 

 janji terakhir diorg adalah akan menghacurkan hubungan aq gan BF aq





permintaan diaorg "selepas nie anggaplah ktorg gn ko x pernah knl"


SEKARANG 

Diorg sibuk cari aq kononnya nk minta maaf dan nk berdamai

sorry.. aq seorg yg ego dan pegang pada janji

aq xkan pernah lupakan apa yg da terjadi


P/S to F**a = aq x kan halalkan segala yg telah aq bg duit, barang, pakaian, ilmu dan segalanya.

P/S to MC L** = tolong jgn cari aq lagi sbb aq x knl dan x kan knl ko..




TAKE CARE

EXPLORES


<<+...Antara gambar kenangan kitorang cemua...+>>

Pertandingan Explores telah diadakan di PTSS sempena minggu ICT..

we all telah mewakili kelas kitorang di dalam pertandingan ini. Skuad we all terdiri daripada 3 gurlz n 4 boyz...

pelbagai cabaran dan rintangan we all tempuhi bersama dengan semangat sepasukan.

Pertandingan Explores nie banyak menggunakan mental dan fizikal. Memang memcabar gler ah, ianya telah berlangsung selama 3 ari berturut-turut.

Dalam masa 3 ari 2 pelbagai kerja bodoh we all kne uat.. kne mkn bwg putih+air telur, menjawab teka teki yg menyusahkan, membuat poligami yang mensakitkan otak, memrentasi tasik yang kotor, makan belanca basah+bawang putih+cili+asam jawa... memang we all kne buli habis-habis r..

tp yg bestnya kami telah dinobatkan sebagai naik juara.. xsia-sia r semangat berpasukan kami.. semuanya telah menjadikan kenangan yg xdpt di upekan oleh we all semasa di PTSS..


TAKE CARE

MALAM KEGILAAN KAMI



 :: mlyn :: fyera :: krailin ::


 first mlyn makeup aq, lepas 2 aq makeup mlyn lak, last aq makeup krailin aweq siam yang teringin sangat nk pakai tudung, so aq pakaikan r krailin selendang.


cmue muka da jadi cam opera cina da, tibe-tibe terasa rambut panjang lak.


so pe agi merantau r cari gunting dari bilik ke bilik jiran-jiran sebelah.


 krailin potong rambut aq, aq lak potong rambut mlyn.. hahahaha mlyn da jadi cam aweq jepun da.. aq selalu potong rambut terlebih...kesian mlyn.


 lepas penat da uat gler we all makan kacang botol ena sampai habis..mengamuk ena... ahhaah sorry ena cyunk.


 aq xsalah ena mlyn gan krailin yang salah... gigit diorang...so cmue kenangan tetap mekar di ati we all

*
*
*
*
*
*
*
*
kami nak jadi macam

Dolls Myspace Comments


MC'tempe & MC'budu

Hugs Myspace CommentsHugs Myspace CommentsHugs Myspace CommentsHugs Myspace CommentsHugs Myspace Comments

My prEnzship....
My ex-rumatE....
Kenangan kami
bersama di PTSS
tetap dalam Ingatan
Walaupun
jarak yang
memisahkan kita.. maklum
ah seorang pantai timur
seorang selatan namun
kami tetap kawan selamanya




  © Blogger template 'Isolation' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP